Τριαντάφυλλος – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το ξέσπασμα του τραγουδιστή στις καταγγελίες ότι τη χτύπησε

Αυτή η συνεργασία όχι απλώς δεν πήγε καλά: ήταν καλύτερο να μη γίνει

Κανένας δεν κατάλαβε για πότε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφυγε από το My Style Rocks και βρέθηκε στο Just the 2 of Us. Επίσης, κανένας δεν κατάλαβε για πότε τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη και πότε βρέθηκε να είναι “στα μαχαίρια” με τον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο.

Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι τρέχουν πιο γρήγορα από τη σκιά τους και μαζί τους τα γεγονότα ή για την ακρίβεια οι καταγγελίες και οι αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους που κάθε φορά καλούνται να συνεργαστούν. Έτσι, ο ανυποψίαστος τηλεθεατής είχε μείνει στο ότι Ευρυδίκη και Τριαντάφυλλος δεν τα πήγαιναν καλά, στο ότι αποχώρησαν από το show του OPEN και στο ότι εκείνη, μετά την αποχώρηση, είχε φροντίσει να ανεβάσει ένα κάπως προκλητικό στόρι, αποκαλώντας τον με ειρωνεία “Γαρύφαλλο” και “κομπλεξικό”. 

Όμως, η όλη κόντρα ανάμεσά τους έγινε πραγματικό μπουρλότο, όταν εκείνη τον κατηγόρησε για χειροδικία. Και εκεί ο τραγουδιστής ξέσπασε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή.

«Έχω ένα κόμπο στον λαιμό από χθες. Νιώθω πολύ άσχημα. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, όχι να πολεμήσω. Στο τρίτο live θα μου έλεγαν πως εγώ έφερα τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Αν θέλει κάποιος να γίνει γνωστός γιατί να γίνει γνωστός με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ήμασταν την Τρίτη στο στούντιο. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί και η πιανίστρια. Κάναμε το τραγούδι πρόβα και της είπα να μην τραγουδάει έτσι γιατί είναι τσιριχτή η φωνή της. Μου είπε να φύγω από εκεί και ότι θα μιλάει μόνο η Βικτώρια. Το μόνο που έκανα ήταν να χτυπήσω τα χέρια μου παλαμάκια. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί!… Έλεος.

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή κάνει πρόβα μαζί μου. Αφού την έχω δείρει την Τρίτη με πήρε αγκαλιές και φιλιά; Την Κυριακή είπε πως θα ήθελε παρτενέρ τον Χολίδη. Μόλις τελείωσε η εκπομπή της είπα πως την έχω στηρίξει και με άδειασε. Της είπα “απλά μη μου ξαναμιλήσεις. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου”.

Πήγα να ξεβαφτώ. Έχω μάρτυρες. Η ίδια κυρία κατηγορούσε τον ΣΚΑΙ πως ήθελε να τη σκοτώσει. Όλοι θέλουμε να σκοτώσουμε την Ευρυδίκη. Εγώ πήγα να τραγουδήσω, όχι να χτυπήσω κανέναν. Βάλτε τις κάμερες να το δείτε. Εγώ είμαι πατέρας. Γιατί να χτυπήσω; Στα παντελόνια που φοράω θα δεχτώ τη συγγνώμη. Και μετά και από την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο θα πρέπει να δείξει ότι είμαστε άνθρωποι. Αυτό ήταν bullying σε έναν άντρα.

Εγώ δε θέλω τέτοια λεφτά. Αν ζητήσει συγγνώμη θα κάνω πίσω», είπε ο τραγουδιστής, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό και την αγανάκτησή του. Τώρα, για κάτι τόσο σοβαρό, που έχει πάρει τόση έκταση, σίγουρα θα πρέπει να απαντήσει και η γυναίκα που οι τηλεθεατές την γνώρισαν για πρώτη φορά μέσα από ένα reality μόδας, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να συνεχίσει στην τηλεόραση, οπότε, ας δούμε πώς θα αντιπαρέλθει κάτι τόσο σοβαρό…  

leave a reply

Your Review