Ξαφνικό τέλος για το “Γράμμα για ‘Σένα” – Τι ανακοίνωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πρόωροι τίτλοι τέλους για την εκπομπή

Πρόωρους τίτλους τέλους ρίχνει η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο OPEN με το τελευταίο επεισόδιο να μεταδίδεται απόψε. Την εξέλιξη γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram εξηγώντας ότι η πανδημία είναι η αιτία πίσω από την ξαφνική διακοπή, καθώς οι συνθήκες που ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της εκπομπής.

«Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΆΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το @grammagiasena.opentv από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης @nkoklonis και @opentvgr , αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΈΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΆΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή! Καλημέρα αγαπημένοι! Τα λέμε το βράδυ στις 10.15μμ», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.