Τραγικός επίλογος στην υπόθεση της Daisy Coleman: Και η μητέρα της έβαλε τέλος στη ζωή της

4 μήνες μετά την απόφαση της κόρης της να αυτοκτονήσει...

Με το ίδιο της το χέρι υπέγραψε τον επίλογο της οικογενειακής τους τραγωδίας η μητέρα της Daisy Coleman, αποφασίζοντας 4 μήνες μετά την αυτοκτονία της κόρης της να βάλει κι εκείνη τέλος στη ζωή της. 

Η 58χρονη Melinda Coleman, όπως έγινε γνωστό, αφαίρεσε τη ζωή της την Κυριακή, αφού πρώτα είχε δημοσιεύσει στα social media ένα σπαρακτικό μήνυμα για την κόρη της. 

«Δεν υπάρχουν αρκετά σ ‘ αγαπώ που θα μπορούσα να πω όταν κρατούσα το κρύο, σπασμένο, νεκρό σώμα σου. Σε κράτησα σαν μωρό έτσι κι αλλιώς, μωρό μου. Το μωρό που κράτησα όταν πρωτοήρθες στον κόσμο. Ήταν πάντα η μεγαλύτερη τιμή και χαρά, να είμαι η μητέρα σου και η καλύτερή σου φίλη. Μαμά αρκούδα!».

Υπενθυμίζεται ότι η φρικτή προσωπική ιστορία της 23χρονης είχε γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix και για καιρό το κορίτσι πάλευε με τους δαίμονες του, όμως, τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε όταν ήταν ακόμη 17 ετών… 

Όσο για τη μητέρα της εκτός από το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η κόρη της, είχε χάσει σε τροχαίο και έναν από τους γιους της, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τη χλεύη και την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας που ποτέ δεν πίστεψε ότι η ανήλικη τότε Daisy είχε πέσει θύμα βιασμού και βάναυσης κακοποίησης, με τη μητέρα της τότε να τη βρίσκει ημιθανή στο κατώφλι του σπιτιού τους. 

Όπως είχε γίνει γνωστό το 2012, μετά την επίθεση η μητέρα της ήταν που είχε καταθέσει ότι τη βρήκε στη βεράντα τους, βρεγμένη, σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός και ενώ φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι. Ο Matthew Barnett, τον οποίο η νεαρή είχε υποδείξει ως βιαστή της ήταν τότε 17 ετών και παρά το ότι συνελήφθη, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν δύο μήνες αργότερα, καθώς ο εισαγγελέας της κομητείας Nodaway δήλωσε ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα, οι γονείς του νεαρού είχαν διασυνδέσεις με τις τοπικές αρχές και ασκούσαν πιέσεις στην οικογένεια της κοπέλας με απειλές κάθε είδους που φυσικά έμελλε να μπλοκάρουν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακόμη και έτσι, η Coleman δεν σταμάτησε να φωνάζει την αλήθεια και το ντοκιμαντέρ με την ιστορία και την προσωπική της μαρτυρία είχε συγκινήσει και ευαισθητοποιήσει τους πάντες για το bullying και τη ζωή θυμάτων βιασμού που δεν δικαιώνονται ποτέ.