Υβόννη Μπόσνιακ: Στο GNTM την περιμέναμε, σε άλλη εκπομπή μόδας θα τη δούμε

Πολλά ακούγονταν για την Υβόννη Μπόσνιακ και τη συνεργασία της με τον GNTM στον φετινό τρίτο κύκλο, όμως, το όμορφο μοντέλο θα εμφανίζεται σε άλλη εκπομπή μόδας και μάλιστα με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, η Μπόσνιακ θα βρίσκεται στη νέα καθημερινή εκπομπή του OPEN, «Style Me Up», που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου και στην οποία γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του θα ζητούν τη βοήθεια των πλέον ειδικών.

Η παρουσιάστρια θα πλαισιώνεται από επιτροπή η οποία θα αποτελείται από την Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις θα έχουν έναν στόχο: να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες μέρες.