Τι κάνουμε τώρα που μένουμε σπίτι; Βλέπουμε The Good Place

Είναι οι μέρες που αναγκαστικά έχεις περιορίσει τις μετακινήσεις και μένεις στο σπίτι. Θέλεις να ξεχαστείς στην τηλεόραση, με κάτι έξυπνο, που έχει ωραίες ατάκες, καλούς ηθοποιούς και 20λεπτα επεισόδια. Δες στο Netflix το The Good Place. Υπόθεση; Η Έλενορ (Kristen Bell) πεθαίνει και πάει στον Παράδεισο. Όμως δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Γιατί η Έλενορ έκλεβε φάρμακα από τους υπερήλικες στα νοσοκομεία. Είναι το κορίτσι που θα της άξιζε η κόλαση, γιατί το μόνο που σκεφτόταν όσο ζούσε ήταν ο εαυτός της και η αγαπημένη της συνήθεια ήταν να φέρεται απαίσια στους άλλους και να τους εξαπατά. Καταλαβαίνει ότι ο διευθυντής του Παραδείσου, που τον υποδύεται ο Ted Danson, έχει κάνει λάθος. Την έχει μπερδέψει με κάποια άλλη. Αυτή, όμως, θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει εκεί, σε αυτό το τέλειο μέρος. Και αποφασίζει να γίνει ένας καλύτερος χαρακτήρας. Να ψάξει να βρει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Όχι επειδή το θέλει, αλλά επειδή έτσι έχει μάθει: Να ελίσσεται και να εντάσσεται εκεί που γνωρίζει ότι θα κερδίσει. Βοηθοί της στην προσπάθειά της είναι μια σειρά από σουρελεαστικούς χαρακτήρες που ο καθένας έχει να διηγηθεί τη δική του τραγικο-κωμική ιστορία.

Τα συν

Αιχμηρές κυνικές ατάκες, ατελείωτο σασπένς και μια απο τις πιο εμπνευσμένες ανατροπές στον πρώτο κύκλο της. Η σειρά έχει ήδη τρεις κύκλους στο Netflix

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Το καλό μπορεί να γίνει κακό και το αντίστροφο. Και αυτό συμβαίνει με όλους, μα όλους τους χαρακτήρες. 

Είναι αρκετά θετικό, δεν έχει καμία διάθεση να σε διδάξει, δεν έχει καμία διάθεση να σε κάνει να πλήξεις.