Τι ετοιμάζουν τα κανάλια τώρα που μπήκε το 2020

Ανατροπές, αναμονή και κόψιμο ταχύτητας

-Το YFSF στον ΑΝΤ1, αν και αρχικά ήταν να ξεκινήσει τέλος Ιανουαρίου, έχει ένα βασικό πρόβλημα. Δεν έχει αποφασιστεί η ημέρα εγγραφής. Έτσι ο Δημήτρης Σταρόβας, η Μιμή Ντενίση και ο Αλέξης Γεωργούλης δεν μπορούν να υπογράψουν αν δεν γνωρίζουν. Αλλά το ίδιο ισχύει και με τα ονόματα που θα συμμετέχουν ως παίχτες, όπου και εκεί δεν έχουν πέσει υπογραφές. Κάποιοι λένε ότι ο ANT1 δεν καίγεται να κάνει κάποια βεβιασμένη κίνηση, αφού τόσο με τις Άγριες Μέλισσες  όσο και με το Καφέ της Χαράς που προβάλλεται κάθε Παρασκευή νιώθει πολύ ασφαλής για το Prime Time του.

– Το Big Brother στον ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει επίσης πολύ  αργότερα. Η ημερομηνία που έχει αρχίζει να κλειδώνει είναι για 18 Απριλίου, αμέσως δηλαδή μετά το Πάσχα. Το επικρατέστερο πρόσωπο για την παρουσίαση είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά εδώ κα δύο μέρες έχουν ξαναρχίσει οι συζητήσεις και με την Πόπη Τσαπανίδου. Προς το παρόν τα δυο άμεσα projects του ΣΚΑΪ είναι από την εταιρεία Acun Ilicali. Το ένα είναι το My Style Rocks που κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου. Το άλλο είναι το νέο show του Μάρκου Σεφερλή που θα προβάλλεται Κυριακή βράδυ, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.

-Στον Alpha ξεκινάει 13 Ιανουαρίου το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο και τίποτα άλλο, αφού οι λέξεις-κλειδία που επικρατούν στον σταθμό είναι «συντήρηση» μέχρι να τελειώσει η σεζόν και «οριστική ανακαίνιση» μόλις ξεκινήσει η επόμενη.

leave a reply

Your Review