Πώς η πανδημία επηρεάζει το GNTM3. Κυριολεκτικά στον αέρα το show

Το πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό project που έπεσε θύμα του COVID-19 φαίνεται να είναι το υπερεπιτυχημένο show του Star. Οι πρώτες οντισιόν και τα bootcamps που θα ξεκινούσαν από τις 21 Απριλίου ακυρώθηκαν, ενώ οι ιθύνοντες του καναλιού θα καθίσουν στο τραπέζι μετά τις 10 Μαΐου για να αποφασίσουν τι θα κάνουν και αν θα ξεκινήσουν έστω στις αρχές Ιουνίου.

Το πρώτο και βασικό ζήτημα είναι τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας. Πάνω από 60 άτομα συν τις διαγωνιζόμενες είναι ένας πολύ ριψοκινδυνός αριθμός ατόμων για γύρισμα. Αν κάποιος νοσήσει, θα πρέπει αμέσως να διακόψουν τα γυρίσματα για 14 μέρες -κάτι που θα πάει την παραγωγή πολύ πίσω και σε θέμα ροής αλλά και από την οικονομική άποψη.

Το δεύτερο και επίσης βασικό ζήτημα είναι οι χορηγοί. Είναι μια περίοδος που ο κόσμος της μόδας και οι εταιρείες καλλυντικών έχουν αποσύρει όλες τις διαφημίσεις και περιμένουν τις εξελίξεις για να αποφασίσουν αν θα διαθέσουν τα διαφημιστικά τους budgets.

Όλοι οι συντελεστές είναι «κλεισμένοι» με συμβόλαιο από το κανάλι και περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει. Αν γίνει πραγματικότητα το αισιόδοξο σενάριο και ξεκινήσουν τα γυρίσματα στα τέλη Ιουνίου, το show προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.