Είναι η Elle Fanning σωσίας του Brad Pitt;

Η πρώτη απάντηση που σου έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά και όχι. Πώς θα μπορούσε η 22χρονη δροσερή πρωταγωνίστρια του Maleficent να μοιάζει με τον θεϊκό Brad; Μετά θυμάσαι ότι στο Hollywood όλα γίνονται με τη βοήθεια του make-up και των κατάλληλων αξεσουάρ. Και μας το αποδεικνύει και η Elle.

Καλεσμένη στη χτεσινή εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show, η Fanning αρχικά μίλησε για την επερχόμενη σειρά του Hulu, The Great, στην οποία πρωταγωνιστεί, με θέμα τη ζωή της Μεγάλης Αικατερίνης, της αυτοκράτειρας της Ρωσίας. Και στη συνέχεια, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αποκάλυψε ότι είναι η σωσίας του Brad Pitt.  Για να το αποδείξει, παρουσίασε δίπλα δίπλα δύο φωτογραφίες, μία του Brad από την εποχή που κυκλοφορούσε με μούσια και μία δική της μασκαρεμένη σαν τον Brad. Η ομοιότητα δεν είναι απόλυτη, αλλά η προσπάθεια είναι τίμια.

Η Fanning εξήγησε ότι ντύθηκε σαν Brad στο πλαίσιο του παιχνιδιού που έπαιζαν οι ηθοποιοί στα παρασκήνια του The Great, υποδυόμενοι άλλους διάσημους. Η ιδέα είχε ξεκινήσει από το σετ του The Crown, αλλά σύμφωνα με την Elle, η ίδια και οι συμπρωταγωνιστές της την απογείωσαν.

“Βασικά, αυτό το κάναμε στο σετ”, εξηγεί η ίδια με δικά της λόγια. “Το ονομάζαμε Σωσίας Challenge, και το ίδιο έκαναν και στο σετ του The Crown. Η δική μας make-up designer δούλευε και στο The Crown, και κάτα κάποιον τρόπο ανταγωνιζόμασταν μαζί τους. Τελικά νικήσαμε εμείς”.

Ωραία περνάνε τελικά στα γυρίσματα και αυτό βγαίνει και στο γυαλί. Ο Brad τι λέει όμως για όλα αυτά;