Είναι το J2US ο «Τιτανικός» των τηλεοπτικών shows;

Ήταν το μόνο μεγάλο show που γυρίστηκε στη διάρκεια της καραντίνας. Με 14 ζευγάρια να συμμετέχουν, 4 άτομα στην κριτική επιτροπή, έναν παρουσιαστή και πάνω από 50 τεχνικούς.
Τελικά η ανταπόκριση του κοινού δεν ήταν και τόσο μεγάλη, όπως έδειξαν τα νούμερα την επόμενη μέρα. Μάλλον το αντίθετο συνέβη. Γιατί, όμως, ένα τόσο πολυαναμενόμενο
project δείχνει από το δεύτερο μόλις επεισόδιο να ξεφουσκώνει τόσο γρήγορα;
Μα γιατί δείχνει σαν επανάληψη. Είναι νόμος. Ένα αστείο, όσο καλό και να είναι, όταν το ακούς δεύτερη φορά αποδυναμώνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτό το show. Πόσο θα γελάσεις με την τραγικές φωνητικές επιδόσεις τις Χριστίνας Παππά; Γελάσαμε στο πρώτο. Το ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς εμφανίστηκε με φουστανέλα και ράστα σαν τους Milli Vanilli ντυμένους τσολιάδες ελάχιστα σόκαρε. Μάλλον περισσότερη έκπληξη προκάλεσε η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή απέναντί του, παρά ο Τρύφωνας από τον οποίο αναμένεις ακόμη πιο εξτρίμ ντυσίματα. Είναι δυνατόν εκείνη να αναρωτιέται και να του λέει ότι δεν υπερασπίζεται τις ρίζες του, και το μυαλό μας να μην πηγαίνει πουθενά αλλού παρά στη ρίζα στο μαλλί; Όμως show είναι, πρέπει να ευνοείται η ίντριγκα.
Τα
celebrities που το πλαισιώνουν σου δίνουν την εντύπωση πως τα περισσότερα βρέθηκαν εκεί από ανάγκη για δουλειά. Εξαιρείται η κριτική επιτροπή.
Πόσο θα σχολιάσεις την άφθονη τερακότα, το πλατινέ μαλλί του Χρήστου Ζωτιάδη, τα
extensions, το υπερβολικό μακιγιάζ και τα καμμένα από τα φώτα πρόσωπα;
Πόσο περισσότερο θα εκνευριστείς από την τσιριχτή φωνή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όταν τραγουδάει Σάκη Ρουβά; Έγινε από το πρώτο επεισόδιο. Και οι φανατικοί οπαδοί της, που της γράφουν από κάτω «Κουίν Ντίνα, σκίσε», μόνο θλίψη προκαλούν. Όσο για το σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή, που της είπε ότι δεν έχει τρόπους, είναι σύμφωνα με τις πηγές μας το μόνο που τη στενοχώρησε. Ναι, ο Σταμάτης της είπε: «Μην ξαναέρθεις την ώρα που μιλάω να με αγκαλιάσεις».
Με απλά λόγια, το
J2US είναι σαν ένα show που έχει δείξει όλα του τα χαρτιά από το πρώτο επεισόδιο και δεν έχει άλλους άσους στο μανίκι του. Για την ιστορία, στην ώρα του πρώτο σε τηλεθέαση ήταν το Sing στο Star, μετά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον Alpha με την πολυπαιγμένη ταινία Τι 30, Τι 40, Τι 50 και η επανάληψη της εκπομπής Στην Υγειά σας ρε Παιδιά, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.