Η νέα συλλογή SWAROVSKI για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η νεα καμπάνια της Swarovski για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρει μια τολμηρή αναπαράσταση της αγάπης, με κρυστάλλινα κοσμήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των εικόνων. Είτε πρόκειται για αυτοέκφραση, είτε για γιορτή της φιλίας, είτε για αποκάλυψη βαθιών συναισθημάτων, η Swarovski σας προσκαλεί να εκφραστείτε μέσα από τις δημιουργίες της.

Σύμβολα της αγάπης

Αυτά τα μοναδικά κομμάτια είναι κατασκευασμένα με πραγματικό πάθος:

– Μενταγιόν καρδιά Volta, βραχιόλια και σκουλαρίκια προσφέρουν ένα στροβιλιζόμενοpavé από διάφανους κρυστάλλους.

– Τα κολιέ Volta με φιόγκο, τα τσόκερ, τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια τυλίγουν την αγάπη με κομψότητα και χάρη, καθένα από τα οποία διαθέτει φωτεινά κρύσταλλα που τοποθετούνται στη θέση τους με την τεχνική chattonage.

– Το κολιέ Volta LOVE αποδίδει το συναίσθημα με πλήρη αποτελεσματικότητα, με μια αιωρούμενη κορδέλα που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Από την οικογένεια Matrix, τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς ολοκληρώνουν την αξιολάτρευτη σειρά, προσφέροντας πολλαπλά επίπεδα στυλ Αγίου Βαλεντίνου.

Το πάθος γίνεται ροζ και για την καμπάνια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (Valentine’sDaycampaign), η Swarovski φαντάστηκε ένα υποβλητικό ροζ σχέδιο που διατρέχει κάθε σημείο επαφής. Πιο εμφανείς είναι οι μεταλλικές προτομές που είναι τοποθετημένες σε σημεία λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο. Αν και κλασικές σε μορφή, εξυμνούν πραγματικούς ανθρώπους σε πραγματικές καταστάσεις και καταδεικνύουν θαυμάσια τη σαγηνευτική εμφάνιση των κοσμημάτων της σεζόν.

Αυτή η ίδια αίσθηση μαγείας μεταφράστηκε και στις εικόνες της καμπάνιας, οι οποίες αναφλέγονται σε ροζ χρώμα με πορτραίτα που προκαλούν αίσθηση και έρχονται σε αντίθεση με τα φωτεινά μεταλλικά κοσμήματα.