Ο Chris Pratt και η Catherine Schwarzenegger περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Μπορεί να είναι συνέπεια της καραντίνας ή πολύ απλά, το φυσικό επακόλουθο 10 μηνών ευτυχισμένου γάμου. Σύμφωνα με άνθρωπο του στενού τους κύκλου, πάντως, ο star των Guardians of the Galaxy και η συγγραφέας και κόρη του Arnie, μέσα στους επόμενους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί -και έχουν άφθονο χρόνο στη διάθεσή τους για να φτιάξουν το παιδικό δωμάτιο. Για την Catherine θα είναι το πρώτο παιδί, ενώ για τον Chris το δεύτερο, καθώς έχει ήδη έναν 7χρονο γιο, τον Jack., από τον προηγούμενο γάμο του με την Anna Faris.

Το ζευγάρι έτσι κι αλλιώς έχει πολλούς λόγους να χαίρεται αυτό τον καιρό, αφού το καινούργιο βιβλίο της Catherine, The Gift of Forgiveness που κυκλοφόρησε πρόσφατα, εδώ και 4 εβδομάδες έχει στρογγυλοκαθίσει στη λίστα των New York Times με τα best seller βιβλία.

Όσο για τον Arnie, επίσης δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη δήλωση για το επερχόμενο εγγόνι, αλλά πριν από τέσσερις μήνες, τον Ιανουάριο, όταν είχε ρωτηθεί αν ανυπομονεί να γίνει παππούς, είχε απαντήσει: “Δεν τους πιέζω, γιατί ξέρω ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Είναι δική τους απόφαση το πότε θα γίνει. Αλλά, ναι, το περιμένω πώς και πώς”.  Πες το κι έγινε.

 

leave a reply

Your Review