Πότε κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Stephenie Meyer; Το Twilight Saga δεν τελείωσε ακόμα

‘Εγινε διάσημη για τα βιβλία της που περιγράφουν τον έρωτα ενός βρικόλακα και μιας κοινής θνητής. Του Edward και της Bella. ‘Εγινε ακόμα πιο διάσημη όταν τα βιβλία της έγιναν ταινίες. Η Stephenie Meyer, η δημιουργός του Twilight Saga, προσεχώς θα προσθέσει ένα ακόμα βιβλίο στη μοσχοπουλημένη της σειρά. Το Midnight Sun θα διηγείται την ιστορία από την οπτική του Edward -στα προηγούμενα βιβλία ήταν η Bella στον ρόλο του αφηγητή- και μας υπόσχεται ότι θα είναι ακόμα πιο σκοτεινό. Αυτό που δεν χρειάζεται να μας υποσχεθεί είναι ότι θα γίνει best seller από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί οι φανατικοί twilighters το περίμεναν εδώ και δώδεκα χρόνια. Όσο ακριβώς χρόνια το είχε η Meyer παρατημένο στο συρτάρι.

Ήταν το 2008, όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο το χειρόγραφο του βιβλίου που ετοίμαζε η Meyer. Και όση χαρά ένιωσαν οι θαυμαστές της, τόση ενόχληση αισθάνθηκε η ίδια. “Ήταν τεράστια παραβίαση των δικαιωμάτων μου ως συγγραφέας, για να μη μιλήσω για τα δικαιώματά μου ως άνθρωπος”, είχε δηλώσει τότε, και νιώθοντας στερεμένη από έμπνευση, είχε παρατήσει το βιβλίο στη μέση.

Δώδεκα χρόνια μετά, η ενόχληση πέρασε, η έμπνευση επέστρεψε και η Meyer άρχισε να ξαναγράφει. “Όσο πιο πολύ έγραφα, τόσο πιο πολύ πειθόμουν ότι άξιζε στον Edward να διηγηθεί την ιστορία του”.

Αυτή τη φορά η είδηση για το Midnight Sun κυκλοφόρησε από την ίδια τη Meyer από το website της, την περασμένη εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το απόλυτο μαρκετίστικο τρικ για να δώσει ακόμα πιο μεγάλη έμφαση στο γεγονός: ένα χρονόμετρο που μετρούσε τις μέρες αντίστροφα μέχρι την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο. Η σελίδα κράσαρε ακαριαία, γιατί οι εκατομμύρια φανατικοί twilighters έστησαν online αντίσκηνο για να καταγράφουν και τα δευτερόλεπτα. Τελικά η αγωνία τους πήρε τέλος, όταν αποκαλύφθηκε ότι το Midnight Sun θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου.

Η ιστορία μιας αιώνιας αγάπης με τα μάτια ενός βαμπίρ. Πόσο ενδιαφέρουσα θα είναι; Θα το μάθουμε σύντομα.

leave a reply

Your Review