Τι θα δούμε στο Dot αυτό το Σαββατοκύριακο

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 13.00 το μεσημέρι στον ΣΚΑΪ, Μένουμε Σπίτι και βλέπουμε δύο διαφορετικά επεισόδια που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής Dot με συνδέσεις μέσω skype.

Το Σάββατο 4 Απριλίου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT συναντούν τον Πάνο Ιωαννίδη που περιγράφει την δική του καθημερινότητα στην καραντίνα. Ακόμη:

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη μιλάει για τις επιπτώσεις που θα έχει στους αθλητές η ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Φτιάχνουμε την πιο εύκολη πίτσα σε χρόνο ρεκόρ. Δίνουμε έξυπνες ιδέες για να περάσουμε δημιουργικά και παραγωγικά τον χρόνο στο σπίτι μαζί με τα παιδιά. Ακόμη, Home Entertainment: όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε από το σαλόνι μας μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας.

Την Κυριακή 5 Απριλίου, τον Dot συναντά τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη που περιγράφει τη δραματική κατάσταση που βιώνει μόνος του στην Ισπανία. Ακόμη:

Ο σύμβουλος διατροφής Στράτος Λάσπας εξηγεί πώς θα ξεκινήσουμε νέες διατροφικές συνήθειες μέσα στην καραντίνα.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης περιγράφει τη νέα του καθημερινότητα. Η λοιμωξιολόγος Ίλια Βάκη εξηγεί αν τελικά οι μάσκες μάς προστατεύουν.

Ο σύμβουλος ψυχολογίας Χαράλαμπος Πετράς δίνει tips για το πώς θα κρατάμε την ψυχραιμία μας με τα παιδιά στο σπίτι. Ομορφιά και στο σπίτι! Όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας αυτές τις μέρες.

 

leave a reply

Your Review