Το Alexander’s Cigar Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία υποδέχεται το φημισμένο αποστακτήριο Nonino σε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας

Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης σας υποδέχονται στο Alexanders Cigar Lounge για να ζήσετε από κοντά μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στα βραβευμένα αποστάγματα Nonino.

Family Nonino in the distillery_G.Iacolutti
Giannola Cristina Antonella Elisabetta Nonino alambicchi G.Iacolutti

Μαζί με την Guestof Honor Elisabetta Nonino, απόγονο της ομώνυμης οικογένειας,  θα αποκαλύψουν τα μυστικά της παραδοσιακής τέχνης απόσταξηςτων προϊόντων Nonino και την απόλυτη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευστικής δοκιμής.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο αποικιακό Alexander’s Cigar Lounge για μια μαγευτική γαστρονομική εμπειρία ανακαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τα αποστάγματα Nonino κορυφαία στον κόσμο.

NoninoDistilleries

Προερχόμενη από τη Friuli της Βόρειας Ιταλίας, η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897 και θεωρείται πραγματικός «πρεσβευτής» της Ιταλικής Grappa σε όλο τον κόσμο. Τα αποστάγματα Nonino έχουν αποσπάσει πλήθος βραβείων για την εξαιρετική τους ποιότητα και την καινοτομία των μεθόδων παραγωγής τουςκαι το 2019 το αποστακτήριο της οικογένειας βραβεύτηκε από το Wine Enthusiast στο Σαν Φρανσίσκο ως το καλύτερο αποστακτήριο στον κόσμο.

Ειδικότερα, τα προϊόντα Nonino Grappa και ÙE® παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται με 100% παραδοσιακή μέθοδο σε μικρούς,  ατμού στο Ronchidi Percoto, ακολουθούν πάντα μια φυσική παλαίωση σε barriques και μικρά βαρέλια στις 5 Αποθήκες παλαίωσης Grappa (MIG) των ΑποστακτηρίωνNonino και εμφιαλώνονται με 0% προσθήκη χρώματος λαμβάνοντας επίσημη πιστοποίηση. Οι απόγονοι της οικογένειας  συνεχίζουν την εξέλιξη του GrappaItalian Cocktail Spirit, πρωταγωνιστή των υπέροχων κοκτέιλ και απεριτίφ.

ALEXANDERS CIGAR LOUNGE

1ος όροφος – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ | Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64

Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ώρα προσέλευσης: 20:15

Ώρα έναρξης: 20:30

Κόστος συμμετοχής: 85€ κατ’ άτομο(απαιτείται κράτηση)

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας,επικοινωνήστε στο 210 3330748

leave a reply

Your Review