Ποιες σειρές του Netflix έχουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση;

Το συνδρομητικό κανάλι έδωσε επίσημα στοιχεία για τις original σειρές και ταινίες του που σημειώνουν τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης αυτές τις μέρες. Αν και τις τελευταίες εβδομάδες, το true crime story Tiger King έχει σχεδόν μονοπωλήσει τα δημοσιεύματα και τα social -οι αληθινές ιστορίες που έχουν και έγκλημα στη μέση πάντα πουλάνε- περιέργως δεν είναι τελικά αυτό που παίρνει τα πρωτεία..

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Netflix, η πιο δημοφιλής παραγωγή του είναι η ταινία Spencer Confidential, ένα action movie με τον Marc Wahlberg στον ρόλο ενός πρώην αστυνομικού που προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία δύο συναδέλφων του. Πολλή δράση και κάμποσες αστείες ατάκες ήταν προφανώς ό,τι χρειάζονταν οι 85 εκατομμύρια συνδρομητές που το είδαν μέσα στον πρώτο μήνα προβολής του.

Δεύτερο, με αρκετή διαφορά, έρχεται το πολυαναμενόμενο τέταρτο season του Casa de Papel, με 65 εκατομμύρια συνδρομητές να το έχουν παρακολουθήσει μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες.

Το Tiger King προς το παρόν έρχεται τρίτο με 60 εκατομμύρια συνδρομητές να έχουν μπει στη λίστα με τους θεατές του. Την πεντάδα των πιο δημοφιλών παραγωγών του Netflix συμπληρώνουν το dating show Love Is Blind (30 εκατομμύρια συνδρομητές) και το τρίτο season του Ozark, που στην πρώτη εβδομάδα προβολής του το παρακολούθησαν από 29 εκατομμύρια σπίτια.