Cocooning με τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς

Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να βιώσεις το cocooning όπως του αξίζει, με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Από τη Βιβή Αγγελάκη

Mask Time

Αφιέρωσε λίγο χρόνο µέσα στο εβδοµαδιαίο πρόγραµµά σου για να κάνεις µια µάσκα προσώπου. Διάλεξε από την γκάµα της Korres εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιδερµίδας σου και απόλαυσε την ευεργετική της δράση.

Youthful-looking skin

Μήπως αυτό που λείπει από τη ρουτίνα σου είναι µια ενυδατική κρέµα ηµέρας που καταπολεµά τα σηµάδια κούρασης, ξυπνά, επανορθώνει και προστατεύει την επιδερµίδα σου από τα πρώτα σηµάδια γήρανσης; Δοκίµασε τη Superdefense SPF 25 της Clinique, που διατίθεται σε δύο συνθέσεις: για πολύ ξηρές έως ξηρές-µεικτές επιδερµίδες,
αλλά και για µεικτές-λιπαρές έως λιπαρές επιδερµίδες.

Shimmering dreams

Με το βλέµµα στραµµένο στο καλοκαίρι και στις διακοπές, το ολοκαίνουργιο Michael Kors Wonderlust Shimmering Oil υπόσχεται να δηµιουργήσει το απόλυτο beauty ritual, µε έµπνευση από τα ταξίδια, χαρίζοντας στην επιδερµίδα µια super λαµπερή και ενυδατωµένη όψη.

Lipstick power

Φτιάξε τη διάθεσή σου βάζοντας στα χείλη σου το πιο λαµπερό χρώµα. Κάνε δώρο στον εαυτό σου το VIVA GLAM Lipstick της MAC και ταυτόχρονα υποστήριξε έναν καλό σκοπό, αφού το 100% των πωλήσεων των VIVA GLAM Lipstick θα διατεθούν για την καταπολέµηση του COVID-19.

Body energy

Μην ξεχνάς να περιποιείσαι το σώµα σου, φροντίζοντας να είναι πάντα σφριγηλό και ενυδατωµένο. Η κρέµα εντατικής σύσφιξης και αντιγήρανσης Melting Firming Cream της Nuxe έχει ελαφριά υφή και απορροφάται αµέσως.

Exotic vibes

Η Coco & Eve Like a Virgin Hair Masque είναι µια 100% vegan θεραπεία που προσφέρει εντατική ενυδάτωση, βαθιά θρέψη και επανόρθωση στα µαλλιά. Αποκλειστικά στα Sephora.

Cozy vibes

Δηµιούργησε την πιο cozy ατµόσφαιρα στον χώρο σου, µε ένα gourmand αρωµατικό κερί µε νότες από γλυκό αµύγδαλο, κρεµώδη καρύδα, κεράσια και βανίλια, όπως το Jo Malone London Sweet Almond and Macaroon Home Candle.

Fantastic pink

Το εµβληµατικό άρωµα και το µπουκάλι του σε σχήµα γόβας του οίκου Carolina Herrera επιστρέφουν «ντυµένα» µε ένα εντυπωσιακό ροζ και λάµπουν κυριολεκτικά. Το Good Girl Fantastic Pink είναι έτοιµο να κατακτήσει τόσο τον γαλαξία όσο και σένα. Τι λες;

Beauty sleep

Εκτός από την πρωινή ρουτίνα περιποίησης, φρόντισε την επιδερµίδα του προσώπου σου ενώ κοιµάσαι, απλώνοντας την κρέµα νύχτας Revitalift Laser της L’Oréal Paris για ακόµη πιο σφριγηλή και υγιή επιδερµίδα.

Hydrating

Εξασφάλισε πιο ξεκούραστο και λαµπερό βλέµµα µε την ενυδατική κρέµα µατιών Hydro Boost® της Neutrogena µε υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και επανορθώνει την επιδερµίδα άµεσα, από µέσα προς τα έξω και το αντίστροφο.