Η Disney γύρισε ολόκληρη μίνι σειρά από το σπίτι

Το At Home With Olaf είναι οι περιπέτειες του χιονάνθρωπου από το Frozen.

Νέα ήθη, νέα έθιμα στην εποχή της καραντίνας. Μια μίνι σειρά με πρωταγωνιστή τον Olaf, τον χιονάνθρωπο του Frozen, μόλις κυκλοφόρησε από την Disney. Αυτό όμως που κάνει την είδηση πιο ενδιαφέρουσα είναι ότι το At Home With Olaf γυρίστηκε ολόκληρο στο σπίτι του animator της Disney, Hurum Osmond, ενώ ο ηθοποιός που χαρίζει τη φωνή του στον Olaf, ο Josh Gad, έκανε την ηχογράφηση από το δικό του σπίτι.

Ο Gad τουίταρε σχετικά: “Οι φίλοι μου Jennifer Lee (σεναριογράφος και σκηνοθέτης των Frozen και Frozen II) και Hurum Osmond μου τηλέφωνησαν μια μέρα και με ρώτησαν αν θα μπορούσα να ηχογραφήσω κάποιους διαλόγους και ήχους για τον Olaf από το σπίτι. Αυτά τα φιλμάκια που γυρίστηκαν στο σπίτι από τον Hurum και την ομάδα της Disney Animation είναι πολύ χαριτωμένα και ελπίζουμε ότι θα σας φέρουν ένα χαμόγελο σε αυτούς τους τρομακτικούς καιρούς”.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο Fun With Snow και προβλήθηκε online τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Τα επόμενα επεισόδια θα προβληθούν προσεχώς, απλώς η Disney μας κρατάει για έκπληξη τις ακριβείς ημερομηνίες και τους τρόπους.