David Beckham: Φιλά ξανά τη μικρή του κόρη στο στόμα και το Instagram έχει την «καταδίκη» στο τσεπάκι

Άντε πάλι, νέος γύρος κακεντρεχέστατων σχολίων στο Instagram

Δεν είναι η πρώτη και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία. Είναι, όμως, ακόμη μία φορά που ο David Beckhman ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες και stories με την κόρη του, Harper και σε μία από αυτές φαίνεται να τη φιλά στο στόμα (εν προκειμένω στον λογαριασμό της συζύγου του, αν κάτι έχει να πει αυτό).

Το έχει ξανακάνει, ο κόσμος των social media κάθε φορά αντιδρά με τον ίδιο τρόπο, σχολιάζει, αναθεματίζει, τι πράγματα είναι αυτά, όμως, φαίνεται ότι ο άσος των γηπέδων δεν νιώθει πλέον ότι έχει να απολογηθεί σε κανέναν.

View this post on Instagram

The best daddy💕 @davidbeckham #HarperSeven X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Το είχε κάνει μία φορά, πριν από μερικά χρόνια σε ένα Facebook Live, ότι για αυτόν και τη γυναίκα του Victoria, είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο να φιλάνε τα παιδιά τους στο στόμα και ότι όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη γονεϊκή αγνή αγάπη και την τρυφερότητα, από τα ερωτικά φιλιά έχει τεράστιο θέμα.

«Είναι παιδιά μου και τα αγαπώ και το κάνω αυτό με όλα τα παιδιά μου, εκτός από τον Brooklyn που μεγάλωσε πια», είχε πει χαρακτηριστικά, απαντώντας ακόμη και σε χυδαία και υβριστικά σχόλια για τις τρυφερές φωτογραφίες που αναρτούσε με την κόρη του.

Γενικώς, ο Beckham εδώ και καιρό μοιάζει να έχει διαχωρίσει απολύτως τη θέση σου από τα χαμηλά ντεσιμπέλ που παίζουν στα social media και να ζει τη ζωή που θέλει με την οικογένεια του. Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε από τη μητέρα της Harper σε μία βιολογική φάρμα της Αγγλίας, όπου όλοι μαζί είχαν πάει για να μαζέψουν φρούτα, λουλούδια και να φτιάξουν στεφάνια για το φθινόπωρο.

Όσο για τη μικρή; Αυτή φαίνεται να απολαμβάνει τον χρόνο με τους γονείς της και να μη νοιάζεται καθόλου, ούτε για την κακία του κόσμου ούτε για το τι μπορεί να υποθέσει ο καθένας για τη σχέση της με τον διάσημο μπαμπά της.