Το Kivotos Santorini υποδέχεται τον Δημήτρη Κατριβέση στο Mavro Restaurant, προσφέροντας την Καλντέρα «στο πιάτο»

Το ξενοδοχείο Kivotos Santorini δεσπόζει στο Ημεροβίγλι και«κλείνει» μέσα του το επιβλητικό Mavro Restaurant, που φέτος υποδέχεται τον διεθνω΄ς καταξιωμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση.  Σημείο αναφοράς των εγχώριων και διεθνών jet setters που μαγεύονται από τη χαρακτηριστική, ολόμαυρη αρχιτεκτονική του και την αίσθηση της ύψιστης, απόκοσμης πολυτέλειας που αποπνέει, το 5* resort Kivotos Santorini συνεχίζει να χαράζει το δικό του αιγαιοπελαγίτικο γαστρονομικό μονοπάτι.   

Δημήτρης Κατριβέσης

Στο Mavro Restaurant η ποικιλομορφία των προϊόντων της Σαντορίνης σε συνδυασμό με τα ταξίδια του σεφ , δημιουργούν ένα μενού που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Όλες οι παρασκευές ετοιμάζονται καθημερινά, με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, που παράγονται με σεβασμό στη γη της Σαντορίνης. Στο μενού πρωταγωνιστούντα φρέσκα ψάρια που παραδίδονται καθημερινά από τους ντόπιους ψαράδες των παραθαλάσσιων χωριώντου νησιού.

Ένα μενού σε αρμονία με τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, με τολμηρές και εκρηκτικές γεύσεις που βασίζεται στη χρήση της ανοικτής φωτιάς. Διαφορετικά πιάτα τοποθετούνται στη μέση ως φόρος τιμής στο ελληνικό «μοίρασμα» και την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα. To Mavro Restaurant αγαπά τη Μεσογειακή διατροφή ως τρόπο ζωής. Είναι το φαγητό, είναι η ιεροτελεστία, ο καθαρός αέρας, ο ήλιος, η θάλασσα και η σωστή άσκηση.

MAVRO DINING EXPERIENCE

Στο Mavro Restaurant, στο καλύτερο σημείο στο Ημεροβίγλι μπροστά στο ηφαίστειο, με θέα ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, η γαστρονομία εξελλίσσεται από Τέχνη σε ένα κυνήγι της Ευτυχίας.  Φέτος, η κουζίνα του Mavro restaurant, με έμπνευση από τις διαφορετικές γεύσεις που συναντάμε στις ακτές της Μεσογείου, με βάση τα τοπικά προϊόντα καλλιεργημένα στο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης και σε συνδυασμό με τα πιο εκλεκτά κρασιά απ’ όλο τον κόσμο, ξεχειλίζει από γεύσεις και συναισθήματα.

ΜΕΝΟΥ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ

Τα μενού γευσιγνωσίας του Mavro Restaurant είναι ο καλύτερος τρόπος για να μας γνωρίσετε και να κατανοήσετε τη φιλοσοφία μας και τον τρόπο που προσφέρουμε το φαγητό μας. Καθίστε άνετα, χαλαρώστε και αφήστε τον σεφ μας να σας προσφέρει όσα ετοίμασε με αγάπη για εσάς.

The Full Moon Experience | Degustation Menu (8 stages)| 190€  The Half Moon Experience | Degustation Menu (6 stages)| 145€ The Dark Side of the Moon Experience| Vegan Degustation Menu (6 stages)| 155€ Απολαύστε τη σαγηνευτική εμπειρία του Mavro Restaurant, με καθηλωτική θέα στο πιο πολυφημισμένο ηλιοβασίλεμα

ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Η εμπειρία σας στο Mavro Restaurant δεν θα ήταν πλήρης αν δεν συνοδεύονταν από τις εκθαμβωτικές νότες των διαβόητων αρωματικών κρασιών της Σαντορίνης, το καθένα ένα πολύτιμο δώρο από την ηφαιστειακή γη του νησιού που ζωντανεύει μέσα από τις διαχρονικές παραδόσεις οινοποίησης.  Για μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία, δοκιμάστε ένα aperitivo πριν από το δείπνο ή απολαύστε ένα από τα μεσογειακά κοκτέιλ στο ολοκαίνουργιο lounge bar δίπλα στο Mavro Restaurant μας με τοπικά αποστάγματα και λικέρ.

mavroSantorini

Έναρξη λειτουργίας: 6 Απριλίου 2023

Έναρξη Degustation service: 15Μαΐου

Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00

Dress code: Island chic

E / reservations@mavrosantorini.com

T / +30 22860 28490

W / https://www.mavrosantorini.com

IG / https://www.instagram.com/mavro.santorini