Ο Michael Douglas και η βίλα στη Μαγιόρκα: Ακόμα και οι stars έχουν προβλήματα με τα ακίνητα

Μια φορά κι έναν καιρό, όταν ο Michael Douglas ήταν παντρεμένος με την Diandra Luker, είχαν αποφασίσει να στεγάσουν την καλοκαιρινή ευτυχία τους σε μια παραδεισένια βίλα υπερπαραγωγή στην εξωτική Μαγιόρκα. Σχεδόν κρεμασμένη πάνω από τη θάλασσα, περιτριγυρισμένη από οπωρώνες, ελαιώνες και αμπελώνες, με γιγανταία πισίνα με σολάριουμ και οχτώ διαφορετικά εντυπωσιακά κτίρια -τα εφτά είναι ξενώνες-, ήταν το ιδανικό καταφύγιο για τους πλούσιους και διάσημους ιδιοκτήτες του. Το όνομά της ήταν S’ Estaca και η ιστορία της βαριά σαν την πέτρα από την οποία είναι χτισμένη: Στο παρελθόν, ήταν το αρχοντικό του Αρχιδούκα της Αυστρίας Louis Salvador.

Κι έπειτα ήρθε το διαζύγιο και οι πρώην σύζυγοι έπρεπε να μοιραστούν τα υπάρχοντά τους. Τη βίλα στη Μαγιόρκα την ήθελαν και οι δύο, και για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, αποφάσισαν να τη μοιραστούν. Έξι μήνες θα ανήκε στον έναν και έξι μήνες στην άλλη. Το 2014, όμως, άλλαξαν γνώμη και την έβαλαν προς πώληση, με αρχική τιμή τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ούτε οι χάρες και η πολυτέλειά της ούτε το διάσημο background της S’ Estaca όμως ήταν ικανοποιητικά κίνητρα για τους υποψήφιους αγοραστές. Ακόμα κι όταν η τιμή της έπεσε σχεδόν στα μισά -28,9 εκ. ευρώ-, η βίλα παρέμενε στα αζήτητα. Κι έπειτα ήρθε η πανδημία. Και ξαφνικά η βίλα που δεν ήθελε κανείς ξαναμπήκε στην καρδιά του Michael Douglas.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο megastar αποφάσισε τελικά να αγοράσει ο ίδιος το μερίδιο της Diandra και να κρατήσει τη S’ Estaca ως μόνιμη κατοικία του, τώρα που γύρισαν τα πράγματα κι όλοι ψάχνουν έναν δικό τους παράδεισο για να απομονωθούν. Πλάκα θα έχει όμως να θέλει να την κρατήσει για τον ίδιο λόγο και η Diandra.

leave a reply

Your Review