Δεν θα γυριστεί ποτέ το δεύτερο season του Messiah

Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες σειρές των τελευταίων ετών δεν θα καταφέρει τελικά να βγάλει και τον -πολυαναμενόμενο- δεύτερο κύκλο της. Το ανακοίνωσε ο Wil Traval, ένας από τους πρωταγωνιστες της σειράς, με ένα πένθιμο post: “Είναι μια πολύ θλιβερή μέρα η σημερινή. Μόλις έλαβα ειδοποίηση από το Netflix ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο season του #messiah. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους fans για την υποστήριξη και την αγάπη. Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά”.

Πάντως, δεν είναι η πανδημία ο λόγος που ακυρώνεται η συνέχεια της σειράς, αλλά οι χιλιάδες αρνητικές κριτικές που έχει λάβει από τους θρησκευόμενους του πλανήτη, κυρίως τους Μουσουλμάνους. Στην Ιορδανία, για παράδειγμα, απαγορεύτηκε η προβολή της, παρόλο που ένα μεγάλο μέρος της έχει γυριστεί σε ιορδανικά εδάφη.

Να σου θυμίσουμε ότι το Messiah έχει ως θέμα μια πράκτορα της CIA (την υποδύεται η Michelle Monaghan) που ερευνά την υπόθεση ενός χαρισματικού άντρα, του al-Masih (τον υποδύεται ο Mehdi Dehbi), που για άλλους είναι η μετενσάρκωση του Μεσσία και για άλλους απλά απατεώνας. Για την ιστορία, ο Wil Tramer που διέδωσε τα νέα υποδύεται τον πράκτορα Will Mathers που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει μετά τη γνωριμία του με τον al-Masih.

leave a reply

Your Review