Ποιες είναι οι 10 σειρές του Netflix που ακυρώθηκε η συνέχειά τους

Οι φανατικοί του Netflix γνωρίζουν ότι το συνδρομητικό κανάλι κάθε χρόνο ακυρώνει τη συνέχεια κάποιων σίριαλ, πολλές φορές ανεξαρτήτως της δημοτικότητας και των νούμερων τηλεθέασης που σημείωσαν. Για το 2020, έχει ανακοινωθεί ήδη ότι δέκα σειρές δεν θα δουν ποτέ δεύτερο season.

1. Messiah: Είχε κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου του 2020, γνώρισε τρελό σουξέ και ταυτόχρονα λιθοβολήθηκε από τους φανατικούς θρησκευόμενους -κυρίως στις μουσουλμανικές χώρες. Αν και οι πολυπληθείς fans της σειράς ανυπομονούσαν για το δεύτερο season, τελικά δεν θα γυριστεί ποτέ, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και τηλεοπτικά, η εποχή δεν σηκώνει Μεσσίες.

2. Osmosis: Το πρώτο season είχε κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2019, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν είχε ενθουσιαστεί με το φουτουριστικό του concept, αν και εκ πρώτης όψεως φαινόταν ενδιαφέρον. Στο Παρίσι του μέλλοντος, μια εφαρμογή γνωριμιών ανακαλύπτει το άλλο σου μισό, εξορρύσοοντας στοιχεία από τους εγκεφάλους των συμμετεχόντων. Όμως, η αποκωδικοποίηση της αγάπης έχει τα ρίσκα της. Όπως το να πάρει η σειρά ένα φτωχικό 5,9 στο IMDb και να ακυρωθεί η συνέχειά της.

3. Mortell: Έκανε πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου 2019. Μια ομάδα Γάλλων teenagers συνδέονται μεταξύ τους από μια υπερφυσική δύναμη. Οι περιπέτειές τους άξιζαν προφανώς μόνο έξι επεισόδια και ένα και μόνο season.

4. Marianne: Η πρεμέρα του πρώτου season έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Γαλλική σειρά θρίλερ, με ηρωίδα μια διάσημη συγγραφέα τρόμου που επιστρέφει στη γεννέτειρά της όταν κάνει την επανεμφάνισή της η γυναίκα που στοίχειωνε τα όνειρά της πριν από 15 χρόνια. Spooky, καλογυρισμένο, αλλά θα μείνει στο πρώτο season.

5. Soundtrack: Έκανε πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2019. Φρέσκο μιούζικαλ, με ωραίες φάτσες, που διηγείται την ιστορία τυχαίων ανθρώπων στο L.A. που συνδέονται μέσω της μουσικής. Τραγούδια, χορός και ένα ακυρωμένο δεύτερο season.

6. Spinning Out: Έκανε πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου του 2020 με θέμα την προσπάθεια μιας Ολυμπιονίκη πατινέρ να ισορροπήσει ανάμεσα στην αγάπη, την οικογένεια και την εύθραστη πνευματική της υγεία, ενώ ταυτόχρονα κάνει πιρουέτες στον πάγο. Τα παγοπέδιλά της δεν θα τα δούμε και σε δεύτερο season.

7. AJ and the Queen: Κι αυτό είχε κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου 2020 και είχε απασχολήσει αρκετά τα media, κυρίως λόγω του Ru-Paul που υποδυόταν -τι άλλο;- μια drag queen, που κάνει περιοδεία στην Αμερική μαζί με μια πιτσιρίκα. Και glam, και χιούμορ, και συγκίνηση, και ένα ευπρεπέστατο 7,6 στο IMDb, αλλά δεν θα έχει δεύτερο season.

8. October Faction: Ένα ζευγάρι που εργάζεται για λογαριασμό ενός γραφείου που κυνηγάει τέρατα (ε;) ανακαλύπτει τα σκοτεινά οικογενειακά μυστικά του εργοδότη τους. Τέρατα, μάγισσες που διψούν για εκδίκηση, περιπέτεια και φαντασία, αμπαλαρισμένα όλα μαζί σε ένα μάλλον μέτριο πακέτο, που έκανε πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου του 2020 κι εκεί θα μείνει.

9. V Wars: Έκανε πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου του 2019 και την υπόθεσή του τη λες και επίκαιρη. Ένας επιστήμονας μπαίνει σε έναν κόσμο τρόμου όταν, λόγω της κλιματικής αλλαγής, απελευθερώνεται ένας ιός από τον πάγο που λιώνει. Αν και πρωταγωνιστεί ο ωραίος Ian Somerhalder του The Vampire Diaries, δεν πολυέπεισε ως σειρά, συν του ότι μάλλον κανείς δεν καίγεται να βλέπει και στο Netflix θρίλερ με ιούς. Το έχουμε και στην πραγματικότητα.

10. Turn Up Charlie: Έκανε πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου 2019 και κανονικά τώρα θα έπρεπε να βλέπουμε το δεύτερο season, αλλά δεν εγκρίθηκαν ποτέ τα γυρίσματά του. Έτσι, δεν θα δούμε τη συνέχεια των περιπετειών ενός DJ (που τον υποδύεται ο so-hot-right-now Idris Elba, που επιπλέον είναι και συνδημιουργός της σειράς), ο οποίος βρίσκεται να κάνει babysitting στην προβληματική κόρη του καλύτερού του φίλου.